Dijagnostika i terapija

Uređaj BICOM


“CILJ BIOREZONANTNE TERAPIJE JE VRAĆANJE MOĆI SAMOIZLJEČENJA TIJELA, ODNOSNO NJEGOVE MOĆI SAMOREGULACIJE.”

Biorezonanca polazi od činjenice, koja se temelji na otkrićima biofizike, da sve čestice materije dijele osobine valova i čestica. To znači da sve tvari – pa stoga i sve stanice, organi, kao i virusi, bakterije, pelud, toksini, itd. – emitiraju elektromagnetske valove. Ovisno o njihovoj prirodi, sve tvari imaju specifičnu valnu duljinu ili frekvenciju, s vrlo individualnim osobinama. Ta karakteristika je poznata kao „frekvencijski uzorak“. Biorezonanca ima mogućnost detektiranja i odvajanja tog frekvencijskog uzorka stanica kod pacijenata u obliku slabih elektromagnetskih valova u rasponu, na način sličan onom kojim se u konvencionalnoj medicini snimaju moždani valovi putem EEG-pregleda.

NA KOJI NAČIN SE PROVODE DIJAGNOSTIKA I TERAPIJA?

Dijagnostika i terapije se provode BICOM 2000 (BIcom COMputer) sofisticiranim uređajem koji omogućuje uvid u trenutno zdravstveno stanje organizma, otkriva što sve „nosite u sebi“, a sadrži preko 400 terapeutskih programa.

DIJAGNOSTIKA

Informacije o pacijentu dobivaju se preko elektroda u obliku elektromagnetskih frekvencija koje emitiraju stanice tijela ili uzorka, a prikuplja ih uređaj.

BICOM 2000 uređaj ima mogućnost detekcije i, pomoću biološkog filtera, odvajanja frekvencija na harmonične (zdrave), koje su u svim zdravim organizmima uravnotežene i identične, te na disharmonične (patološke), koje su različite, odnosno, odstupaju od normalnih vrijednosti.

To je osnova dijagnosticiranja ovom metodom, a odnosi se na cjelokupan organizam i sve dijagnostičke uzorke. U biorezonantnoj dijagnostici prvo indentificiramo sljedeće izazivače poremećaja:

Biološke: bakterije, viruse, gljivice, peludi, alergene u namirnicama;
Kemijske: pesticide, metale, aditive iz hrane, industrijske i kućne kemijske otrove;
Fizičke: X-zrake, nuklearno zračenje, zračenja mobilnih telefona, geodetska opterećenja.

TERAPIJA

BICOM 2000 uređaj jača harmonične (zdrave) frekvencije i vraća ih u organizam preko modulacijske elektrode na koju je pacijent naslonjen tijekom terapije, dok se disharmonične (bolesne) frekvencije pomoću prekidača u samom uređaju invertiraju i obrnutim zrcalnim oblikom „popravljaju”. Ponavljanjem terapije, disharmonične frekvencije se u potpunosti neutraliziraju.

U terapiji se koriste isključivo frekvencije pacijentovog tijela, tj. ništa strano se ne dobiva iz uređaja, s izuzetkom nekih tvari ili uzoraka koje se koriste kao dodatak s namjerom testiranja i neutralizacije istih, ukoliko se otkriju u organizmu.